2014. augusztus 22., péntek

álommunkám

mert ez bizony az volt, bárki bármit mond! :DD igazándiból sokaknak tényleg borzalmas és hányinger lett volna, mondhatni rémisztő. így is indultunk neki, hogy egyesek szerint "ez a lehető legrosszabb diákmeló" meg stb. elsőre mivel bedobtak minket a mélyvízbe, és azt egészen ól túléltük, nem panaszkodtunk utána. [bár persze azt nem tudhattuk, hogy az elsők lesznek a legdurvábbak] ja, hogy mit csináltunk? mondom!
lényeg: Csepelen voltunk és az önkormányzat által átvett és kipucevált lakásokat kellett bemutatnunk az arra rászorulóknak, akik majd pályáznak rájuk. elég hasznos is meg igazából kommunikatív munka, ami nekem való. csak hát aztán képzelhetitek milyen vész volt egyesekben, milyen arcok fognak jönni. hát ezek jöttek! :DDDD némelyiket a betonfal sem tántorította volna el, főleg Mr. Mivaaanvalamibajvaaa'-t :DD, aki szinte rámtörte az ajtót és a köszönésemet egy konkrét fenyegetésnek vette. o_o biztos rossz a füle :'D lényegében bocsánatot is kért utána.
első hallásra Anya reálisan kezelte a munka mivoltát, Nagyim szívbajt kapott xD, Petya csak annyit mondott, "tapasztalatot szerzel". :DD mindegyikben volt igazság!

itt vágnék be egy ideillő számot, ami sokat járt a fejemben:

ugyanezt képzeljétek el Csepellel. ezen kívül amúgy még Carman "ez itt a gettó, a gettó" felkiáltása jutott sokszor eszembe, főleg, amikor egy gyilkolászás helyszínén jártunk meg ilyen csótányoktól hemzsegő szőnyegeken..:D üdv a valóságban! szerencsére a melótársak egyikét sem hejcegnőHnek nevelték. :D:D:D

ja igen, a társaság remek volt, nézzük tehát a meló hasznait:
pénz [:DD nyilván!]; teljesült az a gyermekkori vágyam/álmom :DD, miszerint mekkora klassz lenne, ha mindenki meghívna egyszer magához és szét lehetne nézni addig idegen lakásokban; egész napos dumaparti a pároddal, aki nekem Norbi volt [aranyos, intelligens, jó humorú gyerek, már ennyi ismeretség után is simán 2. öcsémnek fogadnám és az élet minden terén csak drukkolni tudok neki, ügyes egy srác. úgy érzem szereplő marad itt.:)]; többi társsal is jó barátság és szellemes beszélgetések, főleg Nórival, 2 Csabival és Anitával; tapasztalatgyűjtés!; sok érdekes ember megismerése [pl a fent említett megismételhetetlen figura]; még egy hódolóm is lett [Balázs, aki a nagyijával jött lakást hesszelni és nem igazán az esetem, meg még öreg is..:'D]; a 21. kerület megismerése [ha barangolóra mennénk, már vágom a környéket]; új sor az életrajzomban.

nagyjából ennyi jutott erre a listára, persze ha nagyon keresgélnénk, még lehet találnánk, de most ahhoz túl fáradt is vagyok, meg holnap új meló indul. :D ezaz, most kinézhetem az irodában a szemem a gépnél! :D be is készítettem a szemcseppet! :D:D:D

ja, igen, mielőtt elfelejtem. bemutatnám még ezennel az alkalom adtán elkészült "Csepel, te csodálatos" c. fényképalbumomat csak Nekteeeek! ilyeneket találtunk:

 

 

 

 







absztrakt festmény, malacorr a falban, egy röhögséges név, egy gyönyörű pók, ablakból nézhető menetrend és a Merkúron is jártunk :DDD na, ezt csináljátok utánunk és gyűjtsetek hasonló kuriózumokat! :DD [még van pár, de most ez elég, szerintem a penész és a csótányok titeket sem érdekel..:D]




ACHTUNG, ACHTUNG! ELTŰNT EGY NÉMET KISFIÚ!

u.i.: felhívnám azon két bájosan szánalmas díjnyertes udvari bolond [vagy ahogy a mai társadalmi berendezkedés szerint hívják, buzi] figyelmét, akik eddig önfeledten olvasták eme sorokat, kiknek neve máté és bálint főleg [persze egyéb retard nevekkel is illetik magukat a részleges tudathasadás és az önbizalomgond vagy összefoglalóan az "agyhibák" miatt], hogy olvassanak mást vagy tőlem számoljanak szőrszálakat a halál faszának csúcsán például. egyáltalán nem érdekel, csak a lényeg, hogy az én társaságomat felejtsék el és a barátnőmet meg pláne ne zaklassa egyik se azok után, hogy a lelkem kijelentette, rohadtul leszarja az illető fejét és ha lehet, szűnjön meg. gratulálok mindkettőtöknek, igazi vérbeli nyomik vagytok és a társaságotok minden tagja látja ezt! ;D az óvodás és a dühöngő pszichopata kerti törpe. szép páros! ne aggódjatok, Isten ítélőszéke elől senki sem menekül, és ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése